ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας ανακοινώνει στα μέλη του ότι η Εκλογική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την 24η Οκτωβρίου 2021 και ώρα 10:30 στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας λόγω covid19. Η  πρόσκληση που ακολουθεί ορίζει την σύγκληση της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης ως εξής:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητές/οί Συνάδελφοι

      Καλείσθε στην Εκλογική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας, οι εργασίες της οποίας θα διεξαχθούν στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων (Σωκράτους 23, Τρίκαλα).

       Η πρώτη σύγκληση έχει οριστεί για την  10η  Οκτωβρίου 2021 και αν δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από το νόμο και το καταστατικό απαρτία (1/2 των αντιπροσώπων), η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την 17η  Οκτωβρίου 2021, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Εάν και κατά τη δεύτερη σύγκληση δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία (1/4 των αντιπροσώπων), η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 10:30, στον ίδιο χώρο με οποιονδήποτε αριθμό αντιπροσώπων.

Η  Ημερήσια Διάταξη της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης έχει ως ακολούθως:

  1. Έναρξη Εργασιών –Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ.
  2. Διοικητικός Απολογισμός 2020
  3. Οικονομικός Απολογισμός 2020
  4. Προϋπολογισμός 2021
  5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  6. Τοποθετήσεις μελών
  7. Αρχαιρεσίες

         Επισημαίνουμε ότι σύμφωνα με το καταστατικό της Ομοσπονδίας, οι αιτήσεις υποψηφιότητας συνδυασμών, ή μεμονωμένων υποψηφίων πρέπει να έχουν κατατεθεί ή αποσταλεί  στα Γραφεία της Ο.ΕΜ.Ε.Θ Σωκράτους 18 Τρίκαλα, έως και την Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 13:00 (ιδιοχείρως ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email: oesthessaly@yahoo.gr).

 

                                                       Για το Δ.Σ

       Ο  Πρόεδρος                                                      Ο Γενικός Γραμματέας

 Χρήστος Μπλουγούρας                                              Γεώργιος Τσιαπλές

Κατηγορία: