Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Συνεδρίασε την Πέμπτη 13/12/2018 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας εμπορίου και επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας στο Επιμελητήριο Καρδίτσας. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας, κύριος Βασίλης Τσιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού, πολιτισμού και δια βίου μάθησης  κύριος Γιάννης  Μπουτίνας και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, κύριος Γιώργος Ντενίσης.

Κατηγορία: 

Δελτίο Τύπου Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2016

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εμπόρων Βιοτεχνών και Επαγγελματιών Ορεινού Οδικού Άξονα Τρικάλων-Άρτας ανακοινώνει στα μέλη του ότι η Γενική Συνέλευση για τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 15:00 στο Ξενοδοχείο «Αρχοντικό» του κ. Γ. Κρομμύδα στα Στουρναραϊικα Τρικάλων. Η πρόσκληση που ακολουθεί ορίζει τη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης ως εξής:

Κατηγορία: 

Δελτίο Τύπου Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΛΑΕΚ 1-25 ΕΤΟΥΣ 2016

Η Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας με στόχο να διευρυνθούν οι ευκαιρίες κατάρτισης των εργαζομένων στις μικρές επιχειρήσεις, ενημερώνει τους συναδέλφους ότι υλοποιούνται προγράμματα επαγγελματικής  κατάρτισης από τον Ο.Α.Ε.Δ για το έτος 2016.

Κατηγορία: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας, μέλος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Δίκτυο Τοπικών Φορέων για την Δημιουργία Απασχόλησης ευπαθών κοινωνικών ομάδων στον τομέα της ανακύκλωσης» - Ανακυκλω-ΖΩ,

Κατηγορία: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

 

       Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας Συντονιστής Εταίρος  της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΕΡΜΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ» πραγματοποίησαν προχθές Πέμπτη  29 Μαΐου  2014 στην Καρδίτσα το 4ο Διοικητικό Συμβούλιο. Στο Δ.Σ συμμετείχαν  όλοι οι εταίροι της Αναπτυξιακής Σύμπραξης : Δήμος Αργιθέας, Δήμος Καρδίτσας ,Δήμος Μουζακίου, Δήμος Παλαμά, Δήμος Σοφάδων, Αναπτυξιακή Καρδίτσας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α., Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας, Σύλλογος Γυναικών Παλαμά.

Κατηγορία: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΜΑΙΟΥ 2014

- ΒΙΒΛΙΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ.

 

Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας γνωστοποιεί την  επιστολή της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), σχετικά με την δημοσίευση της Υπουργικής Απόφασης  11921/253/2014 στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ( ΦΕΚ 1130Β΄), η οποία  ορίζει τα της τήρησης του «Ειδικού Βιβλίου τροποποίησης ωραρίου εργασίας και υπερωριών»

Κατηγορία: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τετάρτη 14 Μαίου 2014

 

 

                                                                                              

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 

« Η τελευταία πενταετία ήταν στην κυριολεξία μια κρίσιμη δοκιμασία για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Χιλιάδες συνάδελφοι έμποροι – επιχειρηματίες  αγωνίζονται καθημερινά  ν’ αντιμετωπίσουν την οξύτητα της κρίσης, το βάθος της ύφεσης και τη μεγάλη επίδραση της Διεθνούς Κατάστασης που ώθησαν όλους τους μικρομεσαίους της αγοράς σε μια πρωτοφανή δυσπραγία.

Κατηγορία: 

Δελτίο Τύπου Τρίτη 2 Απριλίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ  110 ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ.

 

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΕΡΜΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ» με Συντονιστή Εταίρο την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τους  Δήμους  Καρδίτσας, Σοφάδων, Μουζακίου και Παλαμά διοργανώνουν εκδηλώσεις πληροφόρησης στο πλαίσιο του προγράμματος : «Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την προώθηση της Απασχόλησης στη Θεσσαλία»

Την Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Κατηγορία: 

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Δελτία Τύπου