ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εμπόρων Βιοτεχνών και Επαγγελματιών Ορεινού Οδικού Άξονα Τρικάλων-Άρτης ανακοινώνει στα μέλη του ότι η Γενική Συνέλευση για τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 15:00 στο Ξενοδοχείο «Αρχοντικό» στα Στουρναραϊικα Τρικάλων.

Η πρόσκληση που ακολουθεί ορίζει τη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης ως εξής:

      Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εμπόρων Βιοτεχνών και Επαγγελματιών Ορεινού Οδικού Άξονα Τρικάλων-Άρτης καλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου στην Εκλογική Γενική Συνέλευση οι εργασίες της οποίας θα διεξαχθούν στο Ξενοδοχείο «Αρχοντικό» στα Στουρναραίϊκα Τρικάλων.

      Η πρώτη σύγκληση έχει οριστεί για την 13 Φεβρουαρίου  2020 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 και αν δεν επιτευχθεί  η απαιτούμενη από το καταστατικό απαρτία (1/2 των μελών), η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 και  ώρα 15:00 στον ίδιο χώρο.

        Εάν και κατά τη δεύτερη σύγκληση δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία (1/4 των μελών), η Εκλογική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 15:00 στον ίδιο ως άνω αναφερόμενο χώρο με οποιοδήποτε αριθμό μελών.

                                                       

Για το Δ.Σ                                                                

Ο Πρόεδρος

 Ζαμπάκας Νικόλαος

Κατηγορία: