ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας    της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας κ.κ. Νίκος Τζίκας και Χρήστος Μπλουγούρας, παραβρέθηκαν τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014 στα εγκαίνια  του 21ου  καταστήματος της εταιρίας Κωνσταντινίδης από την Λάρισα, που βρίσκεται στην Πλατεία Συντάγματος επί της οδού Σταδίου 3.

      Η εταιρία ζαχαροπλαστικής Κωνσταντινίδης σήμερα μετράει στο ενεργητικό της 21 καταστήματα ανά την Ελλάδα. Η οικογένεια δραστηριοποιείται στο χώρο της ζαχαροπλαστικής από τις αρχές του 20ου αιώνα με οδηγό την παράδοση, στηριζόμενη στην αξεπέραστη ποιότητα.

      Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Θεσσαλίας κ. Τζίκας συνδέεται φιλικά με τον  κ. Κωνσταντινίδη πολλές 10ετίες και δεν μπορούσε να μη παραβρεθεί στο πλευρό του, στα εγκαίνια του νέου καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας.

      Ο κ. Τζίκας και ο κ. Μπλουγούρας ευχήθηκαν στον κ. Κωνσταντινίδη καλή επιτυχία και συγχαρητήρια που με το ολοκαίνουργο κατάστημα στην Πλατεία Συντάγματος, φροντίζουν να προσφέρουν νέες θέσεις εργασίας, έτσι ώστε να υπάρχει απασχόληση από τη νέα γενιά και να συμβάλει και η εταιρία με τον τρόπο της στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας στη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

      Επίσης στα εγκαίνια παραβρέθηκε και ο Τρικαλινός Ψυχίατρος  κ. Βίτσας Γεώργιος σύμβουλος των επιχειρήσεων Κωνσταντινίδης και συνεργάτης της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας.

 

Από την Ο.Ε.Σ.Θ.

Κατηγορία: