Δελτίο τύπου (Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013)

Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας στα πλαίσια των αποκεντρωμένων Διοικητικών Συμβουλίων, διοργανώνει διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο με τα Δ.Σ. των Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 10:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τοπικής Δημοτικής Κοινότητας Ανάβρας Αλμυρού Μαγνησίας, που αποτελεί πρότυπο προόδου, καινοτομίας και εξέλιξης σε όλη την Ευρώπη και κυρίως στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη εκδήλωση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας.

Έναρξη εκδήλωσης 11: 30.

Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Θ και Αντιπρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Νίκος Τζίκας ανοίγοντας την εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και θα αναφερθεί στα επίκαιρα τρέχοντα θέματα που αφορούν τον κλάδο.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι εκπρόσωπος της Τοπικής Δημοτικής Κοινότητας Ανάβρας ή της Εθελοντικής Οργάνωσης ΑΝΑΒΡΑ-ΖΩ, όπου θα αναπτύξει τις μεθόδους και τους τρόπους που εφαρμόστηκαν έτσι ώστε ένα απομακρυσμένο χωριό όπως η Ανάβρα κατάφερε να αναβαθμιστεί, να διατηρηθεί και να αναδεχθεί από ένα χωριό με 300 κατοίκους σε ένα χωριό με 800 μόνιμους κατοίκους, μηδέν ανεργία και μηδέν εγκληματικότητα.

Αμέσως μετά ο Δρ. Φώτης Φιλιππόπουλος, ιδρυτής της Shakesteer και καθηγητής καταναλωτικής ψυχολογίας στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας (ΔΙ.ΠΑ.Ε), θα αναπτύξει το θέμα:

Καινοτομία « Στρατηγική Μπλε Ωκεανού».

 

Στόχος της ομιλίας είναι η ενδυνάμωση εκείνων που θέλουν να αλλάξουν τους όρους του παιχνιδιού στον κλάδο τους.

Ο Δρ. Φιλιππόπουλος μετά από χρόνια διεθνούς εμπειρίας ως ομιλητής στην προσπάθεια του να αψηφήσει του παλαιού τύπου και συνήθως εξαιρετικά βαρετές επιχειρηματικές ομιλίες, μετέτρεψε τις παρουσιάσεις του σε κάτι νέο, σε μια ζωντανή διασκέδαση και επιμορφωτική εμπειρία .

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για όλους τους επιχειρηματίες, εμπόρους, και επαγγελματίες της Θεσσαλίας που θέλουν να αλλάξουν τους όρους του παιχνιδιού στον κλάδο τους.

Από την Ο.Ε.Σ.Θ.

Κατηγορία: