Δελτίο τύπου (Τρίτη 6 Αυγούστου 2013)

Ο Πρόεδρος κ. Νίκος Τζίκας και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας καλεί τους Εμπορικούς Συλλόγους μέλη Ο.Ε.Σ.Θ την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013 και ώρα 10:00 να πραγματοποιήσουν στα γραφεία του ΟΑΕΕ της πόλης τους παράσταση διαμαρτυρίας – συμβολική κατάληψη για τα απειλητικά ειδοποιητήρια που στέλνουν στους συναδέλφους μας εμπόρους.

Ο Εμπορικός κόσμος επανειλημμένα έχει προτείνει το πάγωμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών υπό την προϋπόθεση κανονικής καταβολής των τρεχουσών εισφορών, με δυνατότητα υπαγωγής σε χαμηλότερη ασφαλιστική κατηγορία ή και μείωση του ποσού εισφοράς. Το πρόβλημα με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές είναι υπαρκτό, είναι μεγάλο και απαιτεί άμεση λύση, στη βάση της ανακούφισης των ασφαλισμένων και της δυνατότητας αποπληρωμής των οφειλομένων, αλλά πάντα λαμβανομένης υπόψη της σημερινής κατάστασης.

Ως διοίκηση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας καλούμε τους εμπορικούς συλλόγους μέλη Ο.Ε.Σ.Θ. να καταγγείλουν την απαράδεκτη και εκβιαστική μεθόδευση και να καλέσουν την διοίκηση του ΟΑΕΕ Της πόλης τους να σταματήσει εδώ και τώρα την αποστολή των απειλητικών σημειωμάτων.

ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Σ.Θ.

Κατηγορία: